Discurs d’investidura de l’ajuntament de Cabanes

Bon dia a tots i a totes, comencem una nova legislatura després d’aconseguir uns resultats clarament progressistes en les darreres eleccions celebrades el 26 de maig, on el poble de Cabanes ha volgut una majoria clara d’esquerres. És una fita històrica els resultats aconseguits, ja que d’11 regidors del consistori municipal, 9 són de tall progressista. El poble de Cabanes des de la seua sobirania democràtica ha volgut un futur institucionalment parlant progressista, i això és un fet que hi ha que valorar-lo i tindre en compte. Des del meu grup municipal, Units pel Poble-Compromís no estem contents dels resultats aconseguits, som realistes i no podem estar-ho. Després de formar part de l’equip de govern al llarg de tres anys, tindre l’alcaldia compartida, passar a l’oposició i perdre un regidor no és una bona notícia. Aleshores sols ens queda resignar-nos, acceptar els resultats, fer molta autocrítica i treballar, treballar molt per capgirar els resultats d’ací a 4 anys. No està en el meu ADN ni en el de Sole l’autocomplaença, anem a treballar des de l’oposició igual que treballaríem des de l’equip de govern.

Volem fer oposició, com no pot ser d’una altra manera, però volem que siga una oposició constructiva, una oposició responsable i seriosa. Volem guiar perquè l’equip de govern no s’aparte d’eixa senda de progrés iniciada conjuntament l’any 2016.

Des del meu punt de vista, un govern amb majoria absoluta no és la millor forma de govern, l’exemple està en els darrers anys tant en l’àmbit estatal com nacional. Esperem que a Cabanes siga diferent. Nosaltres controlarem des de l’oposició que el nou equip de govern no s’aparte del camí de progrés iniciat conjuntament l’any 2016. El que sí que volem, és dir que per la nostra part, teniu totes les portes obertes per poder parlar, dialogar, pactar i consensuar totes eixes iniciatives que van sorgint en el dia a dia de Cabanes. És d’eixa manera la millor forma de representació de tota la ciutadania. Hem de ser conscients que tenim un poble ric, amb un teixit social i associatiu i unes capacitats creatives excepcionals, i que nosaltres hem d’exigir que el canvi il·lusionant de progrés que vam iniciar conjuntament l’any 2016 continue, el camí de construir un poble més amable i humà per a tots i totes, independentment de l‘edat, la procedència, el gènere o les capacitats de cadascú. Per acabar, des de l’agrupació Units pel Poble Compromís per Cabanes, volem donar l’enhorabona al nou equip de govern i desitjar-vos molta sort en aquesta nova legislatura, ja que la vostra sort serà la sort del poble de Cabanes.

David Casanova

Regidor d’Units pel Poble-Compromís

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s