Torre de la Sal no està en venda

El darrer dissabte el col·lectiu d’Iniciativa-Compromís de Cabanes, amb altres companys i companyes de les comarques del nord, vam visitar el poblat marítim de Torre de la Sal per mostrar una vegada més el nostre suport als veïns i veïnes de Torre de la Sal. Des d’Units pel Poble sempre hem reivindicat pels interessos del nostre poble, i així continuarem fent-ho. No ens aturarem per molt gran que siga el gegant amb qui haguem lluitar.

Considere i opine que som nosaltres els polítics, com a representants de la ciutadania, els que ens pertoca encapçalar aquesta lluita institucional envers aquells que volen vore en runes un poblat mariner històric, que forma part de la nostra història com a poble. Amb l’ajuda i el suport del veïnat mobilitzat en defensa dels seus interessos, i ferms amb la idea que som nosaltres qui hem de decidir el nostre futur de manera lliure i que aquest no s’haja de decidir en un despatx a Madrid.

Coincidint que escric aquest article, aprofitaré per a reclamar i exigir a la resta de forces polítiques menys postureig, i que facen polítiques valentes en defensa del territori, reclamar a les diferents institucions, tant en l’àmbit nacional com estatal, els nostres interessos com a poble.

Des d’Units pel Poble-Compromís fa anys que demanem una solució en contra de la regressió del litoral marítim, unes infraestructures dignes, recuperar la parada del bus a Torre de la Sal que ens han furtat recentment, i com no, exigir al Ministeri de Transició Ecològica una nova partió de la línia del litoral per acabar amb el malson de l’enderrocament del nostre poblat.

David Casanova

Regidor i portaveu d’Units pel Poble-Compromís Cabanes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s