EL FUTUR AL PAÍS VALENCIÀ

Ja fa quasi tres mesos que al palau de la Generalitat governa un bipartit d’esquerres (PSPV i Compromís) amb el suport d’un tercer (Podem). La composició de les Corts està totalment canviada tal i com l’hem coneguda en les darreres dos dècades. El 24 de maig de 2015 els valencians i les valencianes vam votar canvi, vam dir prou a les polítiques corruptes, a les polítiques clientelars i d’amiguismes del Partir Popular valencià. Aquell 24 de maig vam dir prou, sobretot a les polítiques en contra de la identitat dels valencians, als atacs continus a la nostra llengua i la nostra cultura amb la llei de senyes d’identitat de part de qui s’anomenaven “defensors del poble valencià”. Són aquesta mateixa gent els qui s’han dedicat a governar d’esquenes a la ciutadania, mirant cap a Madrid per poder treure rèdit i fer carrera política dins del seu partit a nivell estatal. A hores d’ara alguns d’ells els han recol·locat al Senat o en càrrecs menors dins de les Diputacions d’Alacant o de Castelló.
Però el que sí que és curiós és que els tres presidents de les diputacions: de Castelló (Carlos Fabra), València (Alfonso Rus) i Alacant (José Joaquín Ripoll Serrano), com si de tres coloms es tractara, van eixir volant directament a la presó. Una vegada apartats aquestos tres i els dos nous senadors de la primera línia política valenciana, han aparegut nous personatges si més no, igual de sinistres, entre els quals hi ha la líder de Ciutadans (o com els agrada a ells anomenar-se, “Ciudadanos”). Carolina Punset és el nou polític empenyat en ofrenar noves glòries a Espanya passant per dalt el greuge històric del finançament que patim els ciutadans del País Valencià. Després de 20 anys d’humiliacions per part del Consell, ara ens esperen 4 anys que, al menys per part dels 20 diputats de Compromís, seran per fer unes noves polítiques ideades per al poble.
Adéu a polítiques de grans esdeveniments! Benvingudes polítiques socials, educatives i culturals!!!!

GRA194. VALENCIA, 11/06/2015.- El presidente de la mesa de Les Corts, Francesc Colomer (c), los vicepresidentes primero y segundo, Enric Morera (2i) y Alejandro Font de Mora (2d), y los secretarios primero y segundo, Emilio Argüeso (i) y Marc Pallarés (d), posan tras la constitución de la novena legislatura de Les Corts Valencianes con la incertidumbre sobre los acuerdos entre los partidos para designar al próximo president de la Generalitat. EFE/Kai Försterling
GRA194. VALENCIA, 11/06/2015

Correcció linguistica: L.M.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s